antibakteriális
védelem

Napjainkban a felületi higiéniának és tisztaságnak egyre fontosabb szerepe van életünkben, ezáltal tudatosabban választjuk meg az anyagokat, azokba a terekbe, amelyekben élünk.

Éppen ezért a Panaria group kutatóközpontja kifejlesztette a PROTECT®, rendkívül nagy teljesítményű antimikrobális padló- és falburkolat sorozatát.

Az egészségért, biztonságért és egy védett élettér megalkotásáért.

Teljes védelem

Az ezüstionokon alapuló PROTECT® technológia blokkolja a baktériumok anyagcseréjét, ezzel megakadályozva azok elterjedését a kezelt felületen, elpusztítva azok 99.9%-át.

24 órában aktív

Más technológiákkal ellentétben, (mint például a titán-dioxid használatán alapulók) a védőpajzs éjjel-nappal mindig aktív, napfénnyel vagy anélkül, és aktiválásához nincs szüksége UV-sugarakra.

Z

Teljes anyagában

A PROTECT technológia
hosszútávú megoldást biztosít; a lapok teljes keresztmetszetében jelen van, nem kopik el a legextrémebb igénybevétel során sem.

Minőségi garancia

A PROTECT antimikrobális termékeket Microban® technológiával készítik,
mely a világ vezető vállalata az antimikorbális technológiák alkalmazásában.

A PROTECT Microban® technológia hosszútávú megoldást biztosít; a lapok teljes keresztmetszetében jelen van, nem kopik el a legextrémebb igénybevétel során sem. A PROTECT lapcsaládokat antibakteriális fugával kiegészítve felületfolytonos, egészségügyi vagy speciális higiéniás követelmények esetén is a legtöbb jogszabályi előírásnak megfelelően használható.

A PROTECT® felületek hatékonynak bizonyultak olyan baktériumok ellen is, mint az e-coli, staphylococcus aureus, klebsiella pneumoniae, amelyek elszaporodhatnak a kezeletlen felületeken. Ami megnehezíti a tisztítást és potenciálisan veszélyezteti magát a terméket. Hatással lehetnek a csempe színére is, sőt elősegíthetik a penészesedést és a kellemetlen szagok kialakulását.

Mindig egy lépéssel előrébb
“Tisztább, védettebb terek létrehozása, ahol élni, dolgozni és kikapcsolódni lehet..”
Ez a Panariagroup számára 2010 óta prioritást élvez, mely a Microban®-nal való partnerséghez vezetett. A cél a legjobb minőségű antimikrobiális padló- és falburkolat létrehozása.

Azóta a Panariagroup saját márkáin és saját kereskedelmi részlegein keresztül több mint 20 millió négyzetméter PROTECT® antimikrobiális terméket szállított, ezáltal jelentősen hozzájárulva ahhoz, hogy világszerte tisztább és higiénikusabb legyen a lakó-, kereskedelmi és közterület.
Ez további bizonyíték arra, hogy képesek vagyunk előre tekinteni és utat mutatni az innovatív termékek és technológiák terén, csakúgy mint az ultravékony laminált kőporcelánok bevezetésével (a Panariagroup volt az első kerámiacsoport, amely 2004-ben piacra dobta a Kerlite-t).

A PROTECT® újabb mérföldkő kutatóközpontuk számára, hiszen sikeresen integrálták kerámiatermékeinkbe az élvonalbeli Microban® technológiát.
A Panariagroup az egyetlen olasz kerámiagyártó, amely kizárólagos jogokkal rendelkezik arra, hogy termékeiben használja ezt a technológiát, és büszkék vagyunk arra, hogy felajánlhatjuk ügyfeleinknek és partnereinknek ezt a pluszt, hiszen főbb márkáink szinte minden kollekciójában elérhető ez az antimikrobális védelem!

olyan világmárkák alkalmazzák, mint:

RUBBERMAID
WHIRLPOOL
SPECK PRODUCTS

GE APPLIANCES
CELLULARLINE
SAMSONITE

REEBOK
PETMATE
LATICRETE